Over mij

Sieraden maken is mijn hobby; eigenlijk mijn verslaving. Omdat ik het maken leuker vind dan het dragen, bied ik ze te koop aan tegen een zeer geringe prijs. Van de opbrengst kan ik dan weer materiaal kopen om nieuwe sieraden te maken.

Naast het maken vind ik het leuk om op zoek te gaan naar aparte sieraden; bijvoorbeeld dieren waarvan je niet zo snel  sieraden in de winkel ziet.

Ik heb ringen, broches, haarspelden, armbanden, kettingen en heel veel oorbellen. De prijzen van de oorbellen, broches, haarspelden en ringen liggen tussen de € 1,40 en € 4,00 exclusief verzendkosten. De prijzen van de kettingen en armbanden liggen tussen de € 2,00 en € 20,00 exclusief verzendkosten.  Van de oorbellen heb ik zowel clipoorbellen, stekers, gesloten haakjes, oorklemmen, oorringen als hangers. De hangers kunnen dan weer geleverd worden met clips (geen gaatjes nodig), haakjes of stekers.

Veel kijk plezier op deze site!
 

De sieraden zijn niet nikkelvrij en daarom niet geschikt voor mensen met een nikkelallergie. Uitzondering hierop zijn de sieraden onder menu-item 'Nikkelvrij'. Deze sieraden bevatten geen metalen onderdelen.